Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vajon mikor jön a következő trónörökös?

0 Komment
0 Reblog

 Természetesen mindenki erre kíváncsi. Vilmos hercegnek nemrég a Szent Patrik napi ünnepségen szegezte a kérdést az ír gárda ezredese: mikor számíthatnak a következő trónörökösre?

„Egy nap biztosan. Ha majd itt lesz az ideje. De egyelőre egy is elég.” Úgy tűnik, Katalin hercegnő és Vilmos herceg a híresztelésekkel ellentétben egy darabig nem terveznek kistestvér György herceg mellé.

Boldog születésnapot, Katalin hercegnő!

0 Komment
0 Reblog

Hírek szerint családjával, csendesen ünnepelte 32. születésnapját Katalin hercegnő. Nem csoda: Anglia jövőbeli királynőjének eseménydús 12 hónap áll a háta mögött.

Júliusban adott életet első gyermekének és egyben az Egyesült Királyság öröklési sorrendjében harmadik uralkodójának, György hercegnek. Katalin a terhessége alatti súlyos rosszullétei miatt kórházba is került, ennek ellenére mégis próbált eleget tenni hercegnői megbízatásainak.

Az egész világ lélegzetvisszafojtva várta a kis trónörökös születését, akit három hónappal világra jötte után, októberben kereszteltek meg. George Alexander Louis összesen hét keresztszülőt kapott, Katalin pedig újabb figyelmet krémszínű, György herceg keresztelő-ruhájának színével harmonizáló ruhája miatt.

Nem sokkal később már mindenki a hercegnő hihetetlenül lapos hasáról beszélt: Katalin egy fiatal sportolókat támogató workshopon tette tiszteletét, ahol röplabdázás közben kivillanó pocakja volt az élő bizonyítéka, visszanyerte korábbi alakját.

A hercegnő ráadásul új otthonba is költözött szeptember végén: a Kensington-palota felújítási munkálatait Katalin egy pazar házavatóval ünnepelte meg.

És ha mindez még nem lenne elég, Katalin hercegnő lett 2013 első számú divatikonja is – erről ide kattintva olvashatsz többet.

Ősz hajszálakat villantott Katalin hercegnő

0 Komment
0 Reblog

Katalin hercegnő kifogástalan stílusáról már sokat hallottunk. Vilmos felesége ezúttal a London Poppy Day eseményén mutatta meg hullámos frizuráját - és néhány őszhajszálát. Persze nem cikizni akarjuk Cambridge hercegnőjét, hiszen sokat hallottunk már a terhesség és a szoptatás alatt festett haj káros hatásairól. Arról nem is beszélve, hogy a terhesség bizony nyomot hagy az ember lányának haján is. Azért azt jó tudni, ő is ember, és pár szürke hajszál miatt nem száműzi magát a négy fal közé.

(kép forrása: www.dailymail.co.uk)

Légy stílusos várandósan is - hercegnő-módra!

0 Komment
0 Reblog

Immár két éve, hogy Katalin hercegnő kimondta a boldogító igent Vilmos hercegnek. Ezzel nemcsak a brit királyi család tagjává, hanem egyben Nagy-Britannia egyik elsőszámú stílusikonjává is vált.

Katalin kifinomult stílusérzékével az egész világot rabul ejtette, mindennapi emberek és világhírű sztárok kezdték el másolni a hercegnő öltözködését, sminkjét és frizuráját.

És milyen stílusleckéket tanultunk Katalintól? A People magazin összegyűjtötte őket, amiket ha szem előtt tartasz, te is können hercegnővé válhatsz. 

Eszerint: maradj mindig klasszikus! Ez az első számú szabály, ha igazán stílusos akarsz maradni.

Még nagy pocak esetén se ijedj meg a borítéktáskáktól. Hiába ellensúlyozza jobban a pocakot, ne ez legyen a mérvadó a választásnál.

Illetve még egy jó tanács, amit Katalintól tanultunk: ha nem muszáj, ne vegyünk fel kismamaruhát. 

(Kép forrása: www.dailymail.co.uk)

Szépen kerekedik Katalin pocakja

0 Komment
0 Reblog

Katalin hercegnő nemrég a brit Nemzeti Képtárban tette tiszteletét. Bár a hivatalos esemény valójában férjéről, Vilmosról készült portréjáról szólt, mégis minden szem a várandós hercegnőre szegeződött. Nem is csoda, a kismama ugyanis szinte ragyogott.

Egyre inkább kerekedő pocakját Katalin egy ötvenes évek ihlette Emma Wickstead ruhába öltöztette, melyet egy pár szürke magassarkúval egészített ki. 

(Kép forrása: www.styleite.com)

Követők

Mengyán Eszter tokjoarc zakat dorauk Virányi Zsuzsanna ncsu

Katalin hercegnő

blogavatar

A haja, a ruhája, az utazásai, a jótettei és a botrányai. Mindent az egykori Kate Middletonról, avagya mai Katalin hercegnőről.

Címkefelhő

Katalin hercegnő (48),Vilmos herceg (26),Katalin hercegno (24),terhesség (9),György herceg (8),divat (7),terhes (7),ruha (6),Kate Middleton (5),stílus (5),Katalin babája (5),babavárás (4),Pippa Middleton (4),frizura (4),haj (4),költözés (3),születésnap (3),London (3),gyermek (3),szülés (3),keresztelő (3),kabát (3),Anmer Hall (2),felújítás (2),portré (2),festmény (2),Károly herceg (2),szülő (2),kislány (2),Harry herceg (2),outfit (2),pocak (2),öltözködés (2),karácsony (2),keresztanya (2),Erzsebet kiralyno (2),Ausztrália (2),Diana hercegnő (2),hasonmás (2),trónörökös (2),György (2),herceg (2),keresztnev (2),baba (2),kórház (2),Kensington palota (2),utazás (2),Erzsebet kiralyne (2),segítség (2),póló (1),hasonlosag (1),öröklés (1),bögre (1),ékszer (1),cumi (1),őszülés (1),születés (1),esküvő (1),David Cameron (1),Legbefolyasosabb hiressegek (1),Boris Johnson (1),népszerűség (1),szülési szabadság (1),royal baby (1),Royal baby (1),házasság (1),család (1),Alison Jackson (1),nyaralás (1),villa (1),nyaklánc (1),Karib-szigetek (1),Mustique (1),Kensington-palota (1),divatikon (1),dada (1),hajvagas (1),ígéret (1),hormon (1),gyerek (1),második (1),festés (1),lakberendezés (1),új-zéland (1),dekoráció (1),röplabda (1),fogyás (1),szexuális zaklatás (1),sms (1),alapítvány (1),internetes bűnözés (1),barátnő (1),öreg (1),stylist (1),öltözködési tanácsadó (1),Barbara Parkins (1),dátum (1),lista (1),buli (1),előszilveszter (1),ünnepek (1),vendég (1),fotós (1),kiralyi csalad (1),érdekességek (1),kisbaba (1),komornyik (1),inas (1),titkok (1),pornó (1),szex (1),ruhak (1),2012 (1),szülinap (1),képek (1),vallomás (1),Hyde Park (1),ideges (1),Valentin-nap (1),múzeum (1),hipnózis (1),királyi terhességek (1),Diana hercegno (1),Bond-lanyok (1),lesifotós (1),paparazzi (1),szakítás (1),válás (1),kertészkedés (1),hobbi (1),Katalin hercegno ruhai (1),viszaly (1),Diana (1),rosszullet (1),hagyomanyok (1),szőke (1),testvérek (1),egyetem (1),séta (1),aktív életmód (1),altatódal (1),Kamilla hercegne (1),fotosorozat (1),szabály (1),hétvége (1),antik (1),üzlet (1),főzés (1),olasz konyha (1),vásárlás (1),bútor (1),anyai ösztön (1),Mike Tindall (1),főzőtanfolyam (1),kismama (1),stilusikon (1),hajó (1),videk (1),plasztikai sebészet (1),orr (1),gondoskodas (1),légzéstechnika (1),szorongás (1),almatlansag (1),Amerikai Egyesult Allamok (1),kisfiú (1),metró (1),gumicsizma (1),vicces (1),kitűző (1),kiegészítő (1),jelveny (1),név (1)

Utolsó kommentek

Hirdetés